Ponnipower en lørdag morgen

Det ble full fart i en spennende omhopping i dagens Last Chance Agria Cup 1,05, med kun 26 hundredeler som skilte første og andreplassen.
Ponnirytterne som skulle hoppe om seieren var til slutt Carmen Andrea Viskjer-Rød og Mikkel Fredin Nilsen, henholdsvis fra Grenland Ryttersportsklubb og Kragerø Rideklubb. Til slutt var det Carmen Andrea som var raskest gjennom banen og gikk av med seieren i klassen foran Mikkel som da tok en god andreplass.
Resultater finner du her

Vinner av Last Chance OHS Cup

I lørdagens andre klasse var det ponni kat. 1 som fikk vise seg frem på arenaen. Denne klassen var også en Last Chance i OHS Cup. Det viste seg at makstiden i klassen ble en utfordring for flere av rytterne da det kun var en ekvipasje som hoppet feilfri gjennom banen uten tidsfeil eller riv. Ekvipasjen som gikk helt til topp ble Kamilla Irene Li på ponnien Vognmandgardens Tornado som kommer fra Sandnes Og Jæren Rideklubb. Andreplassen gikk til Alexandra Cathrine Prag fra Drøbak Rideklubb og tredjeplassen gikk til Pernille Lunde fra Arendal og Grimstad rideklubb.
Resultater finner du her