Storsatsning på Sørlandet!

Vi har gleden av å presentere Indoor Epona, en ny satsning i norsk hestesport. Gjennom to langhelger vil Eponas nærmeste nabo, Sørlandshallen, transformeres til en stor hestefest. Med en  stor konkurransearena på hele 30×70, 2000 kvm utstyrsmesse, food court og et spennende VIP-tilbud ligger alt tilrette for fantastiske dager på Sørlandet.

Første helgen, 26.-29. september, er det duket for sprangridning. Det blir nasjonale klasser med finale i Hööks Cup, samt last chance for ponnicupene som skal kvalifisere seg til Kingsland Oslo Horse Show. Man kan også glede seg til spennende internasjonale klasser der flere store ryttere allerede har meldt sin interesse. Utover konkurranseklassene blir det clinic, show, fart og morro! Se program her.

Dressuren får en egen storstue og er i full fokus 2.-6. oktober, hele fem dager med en stor dressurfest! Her blir det finaler i flere nasjonale cuper, før det blir klart for 3-stjerners internasjonalt stevne. Man kan også glede seg til clinic og gallashow! Se program her.

Arenaen for Indoor Epona ligger midt i Sørlandsparken. I umiddelbar nærhet finner man 3 hoteller, Sørlandssenteret med 165 butikker, Ikea og Dyreparken. Enda en god grunn til å legge høstferien til Sørlandet. Kun en kort kjøretur unna er også Kristiansand sentrum med flere flotte hoteller, restauranter og butikker.

Se info om billetter og overnatting her.

 

Velkommen til Sørlandet!