VIP i særklasse

Kjøkkenet på gården er kortreist og sesongbasert. Grønnsaker, frukt,bær, urter og honning høstes i egen hage. Eplene blir til vår egen eplemost og musserende eplesider. Fra elva tar vi opp villaksen, fra markene henter vi lam. Det vi mangler, får vi fra små, dedikerte leverandører i nabolaget.

Kjøkkensjef Tomasz Rochon lar seg inspirere og begeistre av våre flotte råvarer. Fra 2019 overtok han kapteinsbindet på kjøkkenet etter tidligere gullvinner av Bocuse d’or, Charles Tjessem. Tomasz har blant annet jobbet på Maaemo og Grefsenkollen i Oslo, og har et opphold bak seg på stjernerestauranten Kitchen W8 i London. I tett samarbeid med hovmester og sommelier Dagfinn Galdal komponeres matretter og menyer som til fulle tar vare på råvarenes opprinnelse og egenart. Møysommelig utvalgte viner ledsager måltidene på Boen Gård.

Pris VIP-bord kr 22.000 med plass til 5 personer torsdag-søndag

Det inkluderer lunsjbuffet og en rikholdig middagsbuffet. Kaffe/te/Vossvann/snacks er inkludert. Øvrig drikke kjøpes separat. Vip-parkering i umiddelbar nærhet til arenaen.

For bestilling av VIP-bord, kontakt Linn Elisabeth Eidsaa på linne@epona.no