VIP

VIP i særklasse

Unn deg selv en VIP-opplevelse av ypperste kvalitet! Under Indoor Epona vil vertskapet fra Boen Gård sørge for spennende matopplevelser i Sørlandshallen. Kjøkkenet på gården er kortreist og sesongbasert. Grønnsaker, frukt,bær, urter og honning høstes i egen hage. Eplene blir til vår egen eplemost og musserende eplesider. Fra elva tar vi opp villaksen, fra markene henter vi lam. Det vi mangler, får vi fra små, dedikerte leverandører i nabolaget.

Kjøkkensjef Tomasz Rochon lar seg inspirere og begeistre av våre flotte råvarer. Fra 2019 overtok han kapteinsbindet på kjøkkenet etter tidligere gullvinner av Bocuse d’or, Charles Tjessem. Tomasz har blant annet jobbet på Maaemo og Grefsenkollen i Oslo, og har et opphold bak seg på stjernerestauranten Kitchen W8 i London. I tett samarbeid med hovmester og sommelier Dagfinn Galdal komponeres matretter og menyer som til fulle tar vare på råvarenes opprinnelse og egenart. Møysommelig utvalgte viner ledsager måltidene på Boen Gård.

En VIP-billett inkluderer lunsjbuffet og en rikholdig middagsbuffet. Kaffe/te/mineralvann er inkludert. Øvrig drikke kjøpes separat. Vip-parkering i umiddelbar nærhet til arenaen.

For bestilling av VIP-bord, kontakt Linn Elisabeth Eidsaa på linne@epona.no

Priser

Sprang 26-29 september:
VIP bord/billetter for 5 personer kr 22.000 eks. mva.

  • Torsdag 26. sept: kun middag
  • Fredag 27. sept: lunsj/middag
  • Lørdag 28.sept.: lunsj/middag
  • Søndag 29.sept: kun lunsj

Dressur 3-6 oktober:
VIP bord/billetter for 5 personer kr 22.000 eks. mva.

  • Torsdag 3.oktober: lunsj/middag
  • Fredag 4. oktober: lunsj/middag
  • Lørdag 5. oktober: lunsj/middag
  • Søndag 6. oktober: lunsj

 

Kaffe/te/Vossvann/snacks er inkludert.
Annen drikke må kjøpes.